onsdag 17 april 2013

Du blir vad du tänker

Jag återpostar ett inlägg från gamla bloggen om Attraktionslagen, och hoppas att ni tog en titt på "the Secret" som jag postade i ett tidigare inlägg. Om inte annat, gör det innan ni läser vidare! 20 minuter har du att investera i dig själv, jag lovar!


"När du förstår hur Attraktionslagen fungerar – att den alltid fungerar, vare sig du vill det eller inte, så börjar du också lägga märke till vilken effekt Attraktionslagen har. Du kommer att se bevisen för den i ditt eget liv och i din omgivning. Du ser sambandet mellan det du tänkt på och det som kommer till dig. Att tankar som börjar i liten skala, växer sig allt större och mäktigare ju mer uppmärksamhet du ger dem. Också att du kan styra dina tankar mot mer av sådant du vill ha i ditt liv, sådant du vill känna och uppleva. Det är inte slumpen, ödet eller någon annans försorg som gör att saker/personer/händelser kommer in i ditt liv. Ingenting dyker upp utan vidare - du attraherar det. Utan undantag.

Jo, faktiskt!

Kanske inte alltid medvetet, men dock. Ingen annan kan attrahera något till DITT liv nämligen. När du tänker på något du vill ha/känna/uppleva så växer sig dessa tankar större och starkare. Ju större tanken blir, desto mer kraft får den och desto större är sannolikheten för att upplevelsen blir verklighet. Värt att notera är att precis det samma gäller när du tänker på något du inte vill ha! Som jag skrev igår; Du sänder konstant ut vibrationer av energi när du tänker och känner och Universum svarar på det du sänder ut - genom att ge dig mer av det du vibrerar. Det spelar ingen roll om det är bra för dig eller inte, Universum svarar helt enkelt på dina vibrationer."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar